skip to Main Content

Diner Club Dauphine

Club Dauphine – Friday Night Live
Voor het podium in de zaal staan tafeltjes die je kunt reserveren voor een vast 4-gangen diner op vrijdagavond. Voor vegetariërs wordt een aangepast menu verzorgd. Het diner wordt om 20.00 uur geserveerd. Dat is ook het moment dat de band begint te spelen. Je wordt verzocht tussen 19:30 en 19:45 uur te komen.

Tafels voor 2, 4, 5, 6, 7 en 10 personen zijn via deze website te koop. Voor afwijkende aantallen kan je mailen naar info@caferestaurantdauphine.nl. Het maximum aantal personen per groep is 12. In overleg kunnen we eventueel grotere groepen plaatsen. Je reservering voor een tafel is definitief wanneer de betaling voor entree heeft plaatsgevonden. Het diner en drankjes worden op de avond zelf afgerekend.

Concerten op zondag
De aanvangstijden, ticketprijzen en soort tickets van concerten op zondag wijken af van bovengenoemde. Kijk voor de actuele aanvangstijden, ticketprijzen en soort tickets altijd op de betreffende pagina van het concert (via de agenda).

Annuleren
Annuleren is helaas niet mogelijk. De entreekaarten zijn niet persoonsgebonden en dus overdraagbaar. Je kunt je reservering tot 48 uur voor het evenement wel eenmalig laten verplaatsen naar een andere datum. Mail daarvoor naar info@caferestaurantdauphine.nl of via 020-4621646.

Chef’s Choice

VIER GANGEN DINER

€ 48,50- p.p.

Upcoming