Skip to content

Club Dauphine – Friday Night

Deuren open: 19:00 uur | Aanvang concert: 19:30 uur | Aanvang diner: 20:00

Elke vrijdagavond live muziek in Club Dauphine! De vaste huisband onder leiding van Roger Happel heeft uitgebreide ervaring met nationale en internationale topartiesten en de bandleden worden tot de besten van Nederland gerekend. Iedere vrijdag treden er één of twee artiesten van naam op en daarnaast een aantal nieuwe talenten. De Club is een plek waar artiesten soms zo maar binnenvallen en spontaan meedoen. Daarom blijft het programma grotendeels een verrassing.

De avond begint om 19.30 uur en rond 20.00 uur wordt het diner geserveerd. Na de tweede set van de band gaan de tafeltjes aan de kant en kan er gedanst worden. Tot na middernacht speelt de band en daarna neemt een DJ het over tot een uur of 02:00.

Bar ticket: € 15
Zitplaats & entree a 25,- + 4-gangen diner a 39,-: € 64
Late entree (vanaf 22:30): € 10

Jazzy Sunday

Deuren open: 16:30 uur | Aanvang concert: 17:00 uur 

Elke eerste zondag van de maand in Club Dauphine: Jazzy Sunday. Wereldberoemde saxofoniste Candy Dulfer is curator van deze middag en zorgt dus iedere maand voor het programma. Als haar agenda het toelaat speelt ze zelf en anders zorgt ze dat een van haar muzikale vrienden een optreden geeft.

Na het concert is het mogelijk te genieten van een 2-gangendiner in Café Restaurant Dauphine.

Staanplaats: € 15
Staanplaats + 2-gangen diner na afloop: €34,50

Foto door Jurjen Donkers

Peter Beets Invites…

Aanvang lunch: 13:00 | Aanvang concert: 14:30 uur

Je hebt pianisten en je hebt pianisten. Peter Beets behoort tot de laatste categorie: hij is een jazzpianist van wereldklasse. Hoewel de Nederlander al meer dan dertig jaar speelt, is het enthousiasme tijdens ieder optreden nog van zijn gezicht af te lezen. Een plezier om naar te kijken!

Vanaf oktober 2017 heet Club Dauphine hem van harte welkom om plaats te nemen achter de vleugel voor een lunchconcert met zijn trio en een speciale gastmuzikant of -vocalist. Met z’n vieren schijnen ze een nieuw licht op het werk van hun oude held of heldin.

Op zondag 22 oktober is de eerste editie en zal meestergitarist Anton Goudsmit met het Peter Beets Trio de muziek spelen van de invloedrijke gitarist Wes Montgomery.

Staanplaats: € 10
Zitplaats: € 15 
Zitplaats + 2-gangen lunch: € 34,50

Ralph de Jong

Deuren open: 19:00 | Aanvang diner: 20:00 | Aanvang concert: 20:30 uur

Ralph de Jongh is zeer waarschijnlijk de hardst werkende songwriter van de Nederlandse blues scene. De hardst werkende songwriter die aan kwaliteit niets inlevert, laat dat duidelijk zijn. Vorig jaar bracht hij nog een dubbelaar uit en eerder dit jaar drie cd’s met 40 nieuwe, eigen nummers. De lovende recensies met vijf sterren vlogen ‘m om de oren.

Aan inspiratie geen gebrek, dus brengt De Jongh binnenkort alwéér twee cd’s uit: het live opgenomen album ‘LIVE’ met zijn band en het 19 gloednieuwe songs tellende studioalbum ‘Slow Turtle Sundance’ waarop hij zowel solo als met band te horen is. En ook de opnames voor de volgende dubbel CD ‘Breath of Live’ zijn al begonnen. Daarop wordt Ralph begeleid door het prachtige melancholische vioolspel van de Poolse Ewa Górzyńska a.k.a Pepper en weet hij perfect de gevoelige snaar te raken.

Op 9 december presenteert De Jongh alledrie de albums in Club Dauphine en komt zijn muziek nog meer tot leven, want live weet hij altijd te ontroeren. Originele en authentieke muziek rechtstreeks vanuit het hart. Dat voel je, dat beleef je en dat vergeet je nooit meer.

“Een van de beste songwriters van Nederland” – Music Maker Magazine

“Het is werkelijk een sensatie om deze charismatische blonde god aan het werk te zien” – Het Parool

Staanplaats: € 15
Zitplaats + 3-gangen diner: € 47,50

Reserveren

RESERVEREN IS MOGELIJK VOOR ZOWEL “DINNER-TICKETS” ALS “BAR-TICKETS”. ALS U LATER HET CONCERT WILT BEZOEKEN, KUNT U OP DE AVOND ZELF EEN KAARTJE AAN DE DEUR KOPEN.